BIZARRAP ÉS EL PRIMER CAP DE CARTELL CONFIRMAT DEL FESTIVAL MALEDUCATS


L’ARGENTÍ BIZARRAP -EL PRODUCTOR NÚMERO 1 DE L’URBAN LLATÍ- ÉS EL PRIMER CAP DE CARTELL CONFIRMAT DEL FESTIVAL DE MÚSICA URBANA MALEDUCATS 2022 QUE SE CELEBRARÀ EL 15 I 16 DE JULIOL

▶ Aquest 2022, Maleducats transformarà Terrassa en la capital mundial de la cultura urbana amb alguns dels artistes urbans més rellevants i escoltats de l’escena llatina, com l’argentí Bizarrap, i l’escena estatal, com Ptazeta i Lildami
▶ El concert de Bizarrap al Maleducats 2022 serà l'única oportunitat per veure aquest artista en directe a Catalunya el proper any
▶ Les entrades en format abonament ja estan a la venda al web del festival www.maleducats.com

El festival Maleducats, el festival internacional dedicat a la música urbana i art urbà de nova generació a Catalunya, se celebrarà els dies 15 i 16 de juliol de 2022 a La Masia d’Els Bellots de Terrassa. El festival, impulsat per Lildami, va néixer per donar veu a les millors propostes nacionals, estatals i internacionals així com per consolidar la potent nova escena urbana catalana.
 
El primer cap de cartell confirmat és un dels màxims representants de la música urbana llatina: el productor i DJ Bizarrap, que suma diverses nominacions als Latin Grammys i centenars de milions de reproduccions de les seves cançons a plataformes digitals. El Maleducats també confirma a la canària Ptazeta, una de les artistes urbanes emergents amb més projecció del moment, i a Lildami, el màxim exponent de l’urban català.
 
L’enigmàtic Bizarrap va saltar a la primera línia de l’urban llatí gràcies a les Bzrp Music Sessions, unes sessions en format d’àudio i de vídeo gravades al seu estudi, per a on hi han passat artistes de tant renom com Nathy Peluso, Niki Nikole, Nick Jam o Ptazeta. Les cançons generades s’han convertit en autèntics fenòmens virals, transformant Bizarrap en l’artista 300 del rànquing dels més escoltats a Spotify. El seu concert al Maleducats 2022 serà l’únic que faci l’artista argentí a Catalunya el pròxim any.
  
Durant el 2021, Maleducats ha estat programant un cicle de concerts a Barcelona protagonitzat pels principals exponents internacionals del gènere urbà com Trueno i Wos, que han exhaurit les entrades.
 
Els abonaments pel Maleducats 2022 es van posar a la venda ahir dilluns 20 de desembre a través del web del festival www.maleducats.com.
Publicada