ESTOPA actuarà a l’Anella Mediterrània el 14 de setembre

ESTOPA actuarà a l’Anella Mediterrània el 14 de setembre 
 
Les entrades surten a la venda aquest dijous 21 de desembre a les 12 h 
  
El grup Estopa actuarà a Tarragona el pròxim 14 de setembre a les 22 h. Ho farà a l’Anella Mediterrània dins dels actes emmarcats en les festes de Santa Tecla. 
 
Estopa arrenca el pròxim any la seva gira de celebració dels seus 25 anys amb la publicació d’un àlbum inèdit que veurà la llum al mes de març i una gira internacional i nacional pels principals grans recintes i escenaris de ciutats com, a banda de Tarragona, Barcelona, Madrid, Saragossa o Granada.  
 
Al llarg d'aquests anys, amb la publicació dels seus vuit àlbums d'estudi (‘Estopía’ serà el novè dins de la carrera d’Estopa ), i més de quatre milions de còpies venudes, David i Jose Muñoz s'han convertit en artistes consagrats, però també ha estat font d'inspiració per a artistes d'una nova generació. Les seves cançons s'han convertit en autèntics himnes com ‘La Raja de tu falda’, ‘Como Camarón’ o ‘El del medio de los Chichos’, nexe d'unió entre generacions. Amb la nova gira Estopía, que s’espera que sigui una de les gires més exitoses de l’any, el grup de Cornellà repassa els seus 25 anys de vida.
Publicada