L’ARTISTA D’ÈXIT INTERNACIONAL JUAN MAGÁN ACTUARÀ AL CALAFELL BEACH FESTIVAL

Calafell, 1 de febrer de 2023.- El Calafell Beach Festival serà l’escenari del concert de Juan Magán, un dels fenòmens musicals a nivell global amb una trajectòria artística de més de dues dècades sent l’artífex de grans èxits, com “Bailando por ahí”, “Por fin te encontre” o “No sigue modas”. Ara per ara, Juan Magán és cantant i productor espanyol més important de l’escena de la música de ball “electro latino”, amb una combinació d’estils que van des de l’electrònica, el reggaeton o el latin house. El 2022 va oferir més de 100 concerts multitudinaris en grans festivals nacionals i internacionals davant d’1 milió d’espectadors totals, i és el número 1 en streaming com a artista espanyol al món.

El 2009 i després de molts anys girant al voltant d'Europa i Amèrica, es va consagrar la carrera musical de Juan Magán com a artista d'èxit internacional. El seu àlbum d'estudi “THE KING IS BACK: #LatinIBIZAte”, va aconseguir la certificació de Disc de Platí a Mèxic, Espanya, Estats Units, Centreamèrica, entre altres països, i va ser nominat per primera vegada als premis Latin Grammy® el 2012. Aquest treball empaquetava una col·lecció de hits i col·laboracions amb artistes com Enrique Iglesias, Paulina Rubio, J Balvin, Belinda, Gent de Zona, Yandel, Llapis Conscient, Farruko, entre d'altres.

Gràcies a les altes vendes dels seus senzills, Juan Magán és l'artista espanyol líder al món digital, per la qual cosa acumula nombrosos discos múltiple Platí i Diamant, a més d'assolir, diversos reconeixements VEVO CERTIFIED, així com la privilegiada posició Nº1 com a artista espanyol amb el major nombre de streamings al món.Amb milions de senzills venuts i una col·lecció de hits que ho han portat al #1 en descàrregues, al top de ràdio, charts internacionals i centenars de concertsa nivell mundial amb milions d'assistents, Juan Magán ha estat nominat 6 vegades al Latin Grammy, en 6 ocasions als Latin Music Awards de Billboard ien 5 als Premis Lo Nuestro.

El pròxim 8 de juliol Juan Magán portarà tots els seus grans èxits al Calafell Beach Festival, en una actuació que començarà a les 22.00 hores, i per la qual ja es poden comprar les entrades a www.calafellbeachfestival.com Més informació i venda d’entrades a www.calafellbeachfestival.com

Segueix-nos a les nostres xarxes socials:
Facebook @CalafellBeachFestival
Instagram @calafellbeachfestival
Twitter @calafellbeachfestival
Publicada